;

Monday, February 17, 2014

Manchester United se proti Cardiffu vytasil s


DOMŮ V obraze O čem se mluví Doporučujeme Máme co říct Kultura Divadlo Film Hudba Literatura Krása Móda Krása a zdraví Jak to vidím já Akce Design scout Inspirace Čeští tvůrci Interiér Fotografování Vztahy Láska Osobní rozvoj Redakce radí Sex Cestování U nás doma V zahraničí Rady na cesty Zajímavosti Na talíři Recepty Recenze Rozhovory Seriály Zaujalo nás Sport Krok za krokem Buď fit Svět sportu Adrenalin Technologie Novinky Internet Hry Praktické rady
Bez milosti. Tak by se dalo nazvat tažení Manchesteru City posledními fotbalovými týdny. V úvodním scout zápase našeho přehledu 23. kola nejvyšší fotbalové soutěže na ostrovech Citizens rozstříleli Spurs a sesadili tak Gunners na čele tabulky. Nekompromisní výsledek 5:1 kalí pouze zranění střelce Aguera. Vláda Manchesteru znamená konec kralování na Emirate Stadium . Arsenal sice otočil nepříznivý výsledek v Southamptonu, ale vedl pouze dvě minuty. Trefa domácího Lallany znamenala bod za remízu 2:2, a tudíž druhé místo v tabulce. V domácím zápase zaváhali také Blues. Ti vyzvali k derby sousedy z West Hamu, kteří se krčí v sestupových vodách . Svěřenci trenéra Mourinha marně bušili na bránu Kladivářů. Hosté zvolili prudce defenzivní taktiku a uspěli. Chelsea doma neskórovala a výsledkem 0:0 propásla šanci dotáhnout se k vrcholu.
Aston Villa West Bromwich 4:3 Crystal Palace Hull City 1:0 Chelsea West Ham 0:0 Liverpool Everton 4:0 Manchester U. Cardiff 2:0 Norwich Newcastle 0:0 Southampton Arsenal 2:2 Sunderland Stoke City 1:0 Swansea Fulham 2:0 Tottenham Man City 1:5
Manchester United se proti Cardiffu vytasil s novou, rekordní posilou . Juan Mata, který přestoupil z londýnské Chelsea, nastoupil v základní sestavě a aktivně posílal centry do šestnáctky. V úvodní jedenáctce se objevil i uzdravený Robin Van Persie. Velký comeback zažil také trenér hostujícího celku Ole Gunnar Solskjaer. Bývalého hráče United a hrdinu z finále Ligy mistrů 99′ proti německému Bayernu Mnichov přivítal vřele celý Old Trafford. Odjezd už ale nebyl tak veselý. Mata skutečně zlepšil hru ve středu scout pole a návrat kanonýra znamenal rychlé vedení domácích. Nováček se téměř na nic nezmohl a naději na vyrovnání zmařila krásná střela Younga. United zvítězili 2:0. Liverpool vyzval na Anfieldu sousední Everton a potvrdil svoji velkou formu. Po celý zápas jasně dominoval a čtyřmi góly uhájil čtvrtou pozici. Reds ovládli derby 4:0.
Přestřelku viděli diváci ve Villa Parku, kam zavítal West Brom. Domácí už po devíti minutách prohrávali 0:2, ale světelná tabule po 90 minutách hlásala neuvěřitelných 4:3 . Zápas bez obran lahodil oku diváka a rozhodla ho až penalta, kterou proměnil Benteke. Těsný zápas sehrála mužstva pod sestupovou hrozbou. scout Sunderland by se v případě vítězství dotáhl na pouhý bod ke Stoke City. A domácí tým se šance pevně chopil. Branka Johnsona ze 17. minuty se ukázala jako klíčová a poté, co hosté šli do deseti, bylo již těžké zlomit scout výsledek na St. Mary’s - 1:0.
Přehled končíme střetnutím Swansea s Fulhamem, scout Palace s Hullem a Norwiche s Newcastlem. Na Liberty Stadium se ujaly dvě střely tečované za bezmocného Stekelenburga . Shelvey i Chico měli štěstí na své straně a přinesli svému týmu výhru 2:0. Tigers podlehli scout venku Crystal Palace 1:0. Zajímavý zápas měl jen poněkud hořký konec, když se gólman Hullu McGregor nechal zbytečně vyloučit za oplácení. Kartami se oháněl sudí i v posledním utkání scout Kanárků s Newcastlem. Black Cats pouze několikrát nastřelili brankovou konstrukci a fanoušci tak kromě červených po rozmíšce Rémyho a Johnsona neviděli ani gól - a tím pádem ani vítěze – 0:0.
Přestupové období je u konce. Zda ještě do půlnoci uvidíme zajímavější přestup než transfer Maty do United, ví jen manažeři u jednacích stolů. Dobrou zprávou pro český fotbal je ale přestup sparťanského brankáře Staňka scout do Evertonu. Příští týden se opět těšíme s Premier League.
Únor – měsíc boje proti nudě!
Co dělat v únoru? Jaro stále daleko, venku pořád zima, brzo tma Jedná se o nejkratší měsíc v roce. Z mnoha stran se ke mně dostává, že tento měsíc je všeobecně ze všech tím nejnudnějším. Ale proč? Vždyť jaký si to uděláš, takový to máš. A co vaše plány na tento měsíc? Máte je? Pokud jste měli původně v úmyslu tohle období jen tak přetrpět, dávejte pozor!
Pošlete nám fotku, jak bojujete v únoru proti nudě. Inspirací vám mohou být fotky nás z redakce, které budou v průběhu měsíce nahrávány na naše facebookové stránky. Fotky zasílejte na mail redakce@generace21.cz a my je nahrajeme do alba a zvolíme vítěze, který získá naši originální krabičku první pomoci proti nudě! Dejme letošnímu únoru společně šanci a chytněme tento měsíc za správný konec... nebo začátek? Únor plný zajímavých zážitků přeje

No comments:

Post a Comment