;

Thursday, February 13, 2014

Úterní večer byl pro Newcastle ztrátou dvou bodů, měl na to odvézt si všechny tři, bohužel nebylo mu


Newcastle United po regeneraci v teplých krajích se vrátil na ostrovy a další ligové kolo jej čekal fyzicky náročný Norwich. Tým Alana Pardewa odjel na utkání v dost neklidném edline stavu, protože těsně před odjezdem bylo týmu oznámena zpráva o odletu Cabayeho do Paříže na zdravotní testy v PSG. Většina deníků edline v Anglii i sociální sítě také zveřejnili fotku Luuka de Jonga na letišti edline v Newcastlu.
Manažer Pardew se navíc musel potýkat se zraněním Gouffrana, trucováním Obertana a stálým neklidem edline mezi vedením klubu a fanoušky. Nelehký úkol pracovat v takovém prostředí. Pardew na utkání nakonec vzal na lavičku mladíky Dummetta, Goslinga a Armstronga a Sammy Ameobi si vysloužil místo v základu.
Zápas byl provázen deštěm, což se podepsalo na kombinacích, těžký terén, častá přerušování a fyzicky odolný soupeř. V první půli mohl Newcastle dát minimálně dva góly, Remy trefil krásně technicky tyč a po jeho centru zleva brankář na zemi vyrazil míč do nohou vlastního obránce od nějž se balon odrazil do branky, ale opět skončil na tyči a Sissoko byl na dorážku od něj daleko. První půle byla od Newcastlu slušná, edline s ohledem na počasí, terén i zarputilého soupeře, chyběla ovšem koncovka, ofenzíva edline je tragická a s takovou se do Evropy nedostanem.
Ve druhé půli si Remy znova orazítkoval brankovou konstrukci, z trestňáku trefil břevno. Jinak byla hra obou týmů docela bídná, Newcastle se snažil, ovšem hodně akcí bylo řešeno samostatně, individuálně, chyběla týmovost, hlavně sólista Hatem evidentně nerad půjčuje balon. V 53.minutě se mohla pískat penalta, Hatem pronikl mezi dvěma obránci do vápna, ale následně padá, opakovaný záběr podražení neprokázal, možná tam ke kontaktu došlo, těžko říci, rozhodčí edline musí písknout penatlu edline jen když si je jistý.
Záběry edline na Pardewa u lajny byly docela tristní, že mu v hlavě šrotuje víc než tento zápas bylo zřejmé. Odchod špílmachra  Cabayeho, zranění edline Gouffrana a k tomu mu vrásky edline přidělal Remy, jenž se deset minut před koncem zbytečně postrkoval edline o balon s protihráčem a vyfasoval červenou kartu. Sobotní derby proti Sunderlandu má Pardew k dispozici jediného útočníka, který tuto sezonu ještě neskóroval - Sholu.
Úterní večer byl pro Newcastle ztrátou dvou bodů, měl na to odvézt si všechny tři, bohužel nebylo mu přáno. I když podíváme-li se na statistiky - střelba velmi slušná, ovšem mezi tyče bídná. Taktéž rohy jsou velkým trápením. Za této situace si musí Newcastle napravit reputaci v sobotním derby.
Sestavy: Norwich: John Ruddy; Russell Martin, Ryan Bennett, Sebastien Bassong (c), Martin Olsson; Robert Snodgrass, Leory Fer, Bradley Johnson, Anthony Pilkington (Nathan Redmond 71); Ricky Van Wolfswinkel (Johan Elmander 71), Gary Hooper edline (Alexander Tettey 84) Lavička: Mark Bunn, Steven Whittaker, Javier Garrido, Luciano Becchio
Newcastle: Tim Krul; Mathieu Debuchy, Mike Williamson, Steven Taylor, Davide Santon; Vurnon Anita, Cheick Tiote (c), Moussa Sissoko; Hatem Ben Arfa (Shola Ameobi 75), Loic Remy, Sammy Ameobi (Massadio Haidara 87) Lavička: Rob Elliot, Paul Dummett, Mapou Yanga-Mbiwa, edline Dan Gosling, edline Adam Armstrong
www.sunderlandafc.cz edline www.spurs.cz www.forest.webz.cz www.whufc.cz edline www.bcfc.mzf.cz www.evertonfc.cz www.villans.webnode.cz www.gunners.sk paris-sg.wgz.cz ifotbal.eu - fotbalová videa nufcblog.com www.chelseasite.cz


No comments:

Post a Comment