;

Friday, February 14, 2014

Newcastle ale zaváhání Ďáblů nevyužil. V


DOMŮ V obraze O čem se mluví Doporučujeme Máme co říct Kultura linked in Divadlo linked in Film Hudba Literatura Krása Móda Krása a zdraví Jak to vidím já Akce Design Inspirace Čeští tvůrci Interiér Fotografování Vztahy linked in Láska Osobní rozvoj Redakce radí Sex Cestování U nás doma V zahraničí Rady na cesty Zajímavosti Na talíři Recepty Recenze Rozhovory Seriály Zaujalo nás Sport Krok za krokem Buď fit Svět sportu Adrenalin Technologie Novinky Internet Hry Praktické rady
Minulé kolo se konečně dostali na první příčku . Kralování ale vydrželo jen do domácího zápasu s Chelsea. Manchester City si znovu ze souboje s Chelsea neodnáší ani bod, v domácím prostředí prohrál 0:1 po trefě obránce Ivanoviče. Blues i Citizens mají nyní shodně bodů, oba jsou těsně za vedoucím klubem. linked in Tím je po krátké pauze opět Arsenal. Gunners, za které odehrál několik minut i Tomáš Rosický, porazili doma Crystal Palace. Mužem zápasu byl Alex Oxlade-Chamberlain, který se do sestavy kanonýrů vrátil po zranění ze začátku sezóny . Anglický reprezentant na netradiční pozici v záloze se dvakrát prosadil ve druhém poločase – Arsenal zvítězil 2:0.
Arsenal Crystal Palace 2:0 Cardiff Norwich 2:1 Everton Aston Villa 2:1 Fulham Southampton 0:3 Hull City Tottenham 1:1 Manchester City Chelsea 0:1 Newcastle linked in Sunderland 0:3 Stoke City Manchester U. 2:1 West Bromwich Liverpool 1:1 West Ham Swansea 2:0
Liverpool ztratil vedení na West Bromu. Reds dlouho vedli brankou Sturridge a  v zápase dominovali. Chyba Tourého ale znamenala laciné vyrovnání. Obránce svou rozehrávku poslal přímo na kopačky Anichebeho a ten pohodlně překonal Mignoleta. Liverpool tak po remíze 1:1 ztrácí na Chelsea už šest bodů. United se dál trápí. Ani příchod Maty zřejmě nebyl ten správný impuls a Ďáblové prohráli na hřišti Stoke City 1:2. Trenér Moyes přesto označil výkon svých svěřenců jako dobrý. Tabulka však mluví za vše – patnáct bodů na první místo.
Newcastle ale zaváhání Ďáblů nevyužil. V domácím utkání podlehl Sunderlandu, který se odlepil od sestupových pozic a  míří za lepšími zítřky. Vítězstvím 3:0 nad Black Cats počínaje. linked in Bodový rozdíl je ale v dolní polovině tabulky těsný. Sunderland tak má na dosah střed tabulky, ale zároveň je pouze dva body od trojice sestupujících . Vážně ohrožený je West Ham United, který přivítal Swansea. Domácím skvěle vyšla spolupráce mezi Carrollem a kapitánem Nolanem. První jmenovaný připravoval šance a druhý je proměňoval. Kladiváři vítězstvím 2:0 připravili o místo trenéra Swansea Laudrupa, který skončil v klubu po 18 měsících.
Překvapivý výsledek připravil souboj Hullu s Tottenhamem. Spurs se s Tigers rozešli smírně a  ztratili šanci přiblížit se vedoucí čtyřce . Hull se naopak remízou 1:1 prokousává ke středu tabulky. Zaváhání Tottenhamu využil Everton, který porazil Aston Villu. O třech bodech rozhodl pět minut před koncem Mirallas a poslal liverpoolské na dvoubodový dosah k jejich městským rivalům – 2:1.
Přehled končíme trápícím se Fulhamem a vítězným Cardiffem. Poslední Fulham linked in doma se Southamptonem inkasoval třikrát linked in během jedenácti minut a neměl nárok na odpor. Londýňané po porážce 0:3 ztrácí linked in dva body na předposlední Cardiff, který naopak dokázal porazit kanárky z Norwiche. Během minuty zařídili výhru 2:1 Bellamy a Jones.
Odebírejte články Pomocí RSS
Co dělat v únoru? Jaro stále daleko, venku pořád zima, brzo tma Jedná se o nejkratší měsíc v roce. Z mnoha stran se ke mně dostává, že tento měsíc je všeobecně ze všech tím nejnudnějším. Ale proč? Vždyť jaký si to uděláš, takový to máš. A co vaše plány na tento měsíc? Máte je? Pokud jste měli původně v úmyslu tohle období jen tak přetrpět, dávejte pozor!
Pošlete nám fotku, jak bojujete v únoru proti nudě. Inspirací vám mohou být fotky nás z redakce, které budou v průběhu měsíce nahrávány na naše facebookové stránky. Fotky zasílejte na mail redakce@generace21.cz a my je nahrajeme do alba a zvolíme vítěze, který získá naši originální krabičku první pomoci proti nudě! Dejme letošnímu únoru společně šanci a chytněme tento měsíc za správný konec... nebo začátek? Únor plný zajímavých zážitků linked in přeje Kristýna Szkanderová editorka sekce Vztahy.


No comments:

Post a Comment