;

Tuesday, February 11, 2014

Sunderland: Vito Mannone; Phil Bardsley, John O'Shea (c), Wes Brown, Marcos Alonso; Liam Bridcutt, J


Newcastle United byly opět jalový na přestupovém trhu a tak se pohledy fans upínaly alespoň k úspěchu v derby. Na St.James Park přijel odvěký rival. Již čtyři zápasy nepoznal Newcastle výhru nad Sunderlandem.
Manažer Pardew musí pro zbytek sezony najít středového rozehrávače, resume template když mu majitel klubu prodal Cabayeho, ovšem výkony a výsledky Magpies od listopadu loňského roku stagnují, neřknu-li vysoce propadají. Ani tentokrát se nedržel osvědčeného 4-2-3-1 a zkoušel překvapit resume template soupeře 4-3-3. Můžu tady psát o strategii, můžu se snažit o nezávislý pohled ze strany fanouška, ale bude to mít smysl? Pro Newcastle United asi ne, těžko ovlivním myšlení Pardewa, moje myšlenkové pochody jsou dobré možná pro česko-slovenský sraz Strak, ne tak pro náš tým v Anglii.
Proč Pardew nezůstane věrný rozestavení, které funguvalo? Čtyři obránci jsou sehraní, i kdž se mění, dokáží si vyhovět, dva defenzívní štíty Anita-Tiote také pomalu resume template zapadali do koncepce, ofenzívní část dostala trhlinu v podobě odchodu Cabayeho, ale dá se nahradit Hatemem, pravonohým hráčem, kterého ale pardew nesmyslně a stále cpe doleva. A ta největší bolest resume template Newcastlu - útok. Nebýt Remyho, tak jsme na sestup, Shola se ještě netrefil, Cissé v lize také ne, Campbell je na hostovačkách a de Jong? Vždyť skoro rok v Německu nehrál. A nikoho jiného nejsme schopni koupit.
Derby se rozhodlo velmi záhy, ještě před půlkou prvního poločasu, penalta, laxnost obrany a bylo po zápase. Snahy domácích o zvrácení výsledku vyšuměly do ztracena, chyběla přesnost přihrávek, klid na zpracování balonů, finální myšlenka v ofenzívě. Newcastle resume template byl tragický, musíme si to přiznat, Sissoko, Hatem, oba krajní obránci, nebyl nikdo, kdo by v debry vyčníval a snesl tvrdší měřítko.
Nemohu napsat, že se Newcastle nesnažil něco udělat s výsledkem, to bych lhal sám sobě. Hráči se snažili, ale hrát jako tým není jako hra jednotlivců. Pohled na týmového ducha s hráči Shearer, Speed, Solano, resume template Robert, Asprilla je přecejenom jiný než pohled na současný kádr. Ale to jsme zase u trenéra, ten je ten hlavní, který dokáže tu sílu z hráčů dostat, jejich sebevědomí. Můžeme psát dlouhé hodiny o mládí a talentu hráčů, ale když chybí ta vůdčí postava na lavičce i hřišti a klid v zázemí, nelze vidět světlou budoucnost. A opět připomínám statistiky - držení míče, rohy, střely - vše pro Magpies, k čemu ovšem, když se hraje na vstřelené góly.
Jako fanoušek Magpies jsem sklíčený z takových výsledků, na druhou stranu chápu, že ne vždy se zápas povede. Dokážu pochopit, když se prostě nedaří. Ale jeden zápas, ne celé série. A není to poprvé co fans kritizují majitele a vedení klubu z jeho přístupu k týmu. To co Ashley provádí s Newcastlem resume template United se datuje sedm let dozadu a to není už sranda. Opravdu si necháme celou dobu kálet na hlavu? Opravdu bude z Magpies jen dojná kráva pro Cockney mafii?
Newcastle - Sunderland   0:3 (0:2) 19.Borini (pen.), 23.Johnson, 80.Colback Žluté karty: Santon, Dummett - OShea, Borini červené karty: Rozhodčí: Phil Dowd Diváci: 52.280 Sobota, 1.února 2014, Premier League, St.James Park
Sestavy: Newcastle: Tim Krul; Mathieu Debuchy, Mike Williamson, Steven resume template Taylor, Davide Santon (Paul Dummett 64); Vurnon Anita (Sylvain Marveaux 74), Moussa Sissoko, Cheick Tiote (c);Hatem Ben Arfa, Shola Ameobi, Sammy Ameobi (Luuk de Jong 46) Lavička: Rob Elliot, Massadio Haidara, Mapou Yanga-Mbiwa, Adam Armstrong
Sunderland: Vito Mannone; Phil Bardsley, John O'Shea (c), Wes Brown, Marcos Alonso; Liam Bridcutt, Jack Colback, Ki Sung-Yueng; Fabio Borini (Craig Gardner 89), Jozy Altidore, Adam Johnson (Sebastian resume template Larsson 77) Lavička: Oscar Ustari, Santiago Vergini, Emanuele resume template Giaccherini, Connor Wickham, Ignacio Scocco
www.sunderlandafc.cz www.spurs.cz www.forest.webz.cz www.whufc.cz www.bcfc.mzf.cz www.evertonfc.cz www.villans.webnode.cz www.gunners.sk paris-sg.wgz.cz ifotbal.eu - fotbalová videa nufcblog.com www.chelseasite.cz


No comments:

Post a Comment